Alapáron is jó felszerelt a Skoda legújabb crossovere. Led főfényszóró, led nappali világítás, sőt a tompított és a távolsági fényszóró is led. Sávtartó rendszer „Lane Assist”, Front, 6.5”-os Radio Swing infotainment rendszer – USB Type-C csatlakozóval Klímaberendezés „Climatic”, Elektromosan állítható és fűthető külső visszapillantó tükrök, Magasság állítható vezetőülés, Osztottan dönthető hátsó üléstámla (60/40 arányban).

Ez a modell csak benzinesként kapható. Az alap motor 1.0 TSI 95LE és 116g/km CO2 károsanyag kibocsátási értékkel ami nem kifejezetten számít jó értéknek, főleg miután a Mazda új motorja 96g/km-t tud.

A Skoda Kamiq alap színe az uni atlanti kék, és még további 11 színben választható. Az alap kerekek 16”-osak, de akár 18-as alufelniket is vehetünk a Skodától, kivéve az alapmodellhez, mert ahhoz legnagyobb választható kerék 17”-os a konfigurátor szerint.

A extra lista hossza szinte végtelen, jó néhány százezer forintot el tudunk még költeni, de még alkudni is tudunk, ahogy minden skoda konfigurálásánál. A Kamiq esetében az árelőny 399.999Ft.

Számomra fontos extrákért elég sok pénzt kérnek, aminek pedig szerintem manapság alapnak kellene lennie egy új autóban.

Parkoló radar elől-hátul: 233.680Ft, de ha csak  hátsót kérjük akkor 123.190Ft-ot kell fizessünk. Bluetooth telefon kihangosító 43.180Ft, viszont jó hír, hogy már alapáron is van tempomat, bár távolságtartót nem találtunk az extra listában, szóval úgy néz ki ezt mellőznünk kell a Kamiqban, vagy csak még hibás a konfigurátor!

Az induló Kamiq listaára alap felszeretséggel 5 370 161Ft-lett. Ha megérkezik Kecskemétre is a teszt autó mindenképpen készítünk róla videót is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét