Megérkezett az Opel Tormásihoz a 7 személyes Opel Combo Life! A családtámogatási akciónak köszönhetően nyertes pályázat esetén akár 2,5 millió forinttal olcsóbban is megvehető így nem véletlen, hogy az autóról készült videós teszt is a Drive Time Magazin youtube csatornájának egyik legnépszerűbb videója. Igyekeztem minden olyan funkciót bemutatni ami fontos és hasznos lehet, ha még nem láttátok nézzétek meg. A cikk alján talájátok a “nézd meg a teszt videót” gombot

A szürke szín elég jól áll neki

A Tormási Autóháztól kaptam kölcsön az autót és ez volt az első videó a youtube csatornámon! 1.5 Diesel 130LE! Szépnek egyáltalán nem mondanám, de mint tudjuk ízlések és pofonok, viszont a színe nekem nagyon tetszett. Az egyértelműnek tűnik számomra, hogy akinek ilyen autóra van szüksége annak a legutolsó szempont lesz az, hogy hogy néz ki az autó.

Felszeretséget, a menet dinamikát és az árat figyelembe véve az erősen ajánlott kategóriába tartozik. Főleg ha igénybe tudjátok venni a 2.5 milliós állami támogatást hiszen így az alap 1.2-es benzines autót 3.2 millió forintért hazavihetitek. Ezt a példányt pedig 4millió forint körüli áron!

A támogatást 3 vagy többgyermekes családokat vehetik igénybe. A cél, hogy a támogatásra jogosult családok “megfelelő befogadóképességű személygépkocsihoz” jussanak. Az állam célja, hogy így segítsék a gyermeknevelést, illetve előmozdítsák a gyermekvállalást.

Ki igényelheti a támogatást?

A támogatást azok a családok kaphatják meg, ahol legalább 3 olyan gyerek van, akik után családi pótlékra jogosultak a szülők. Ha két ilyen gyerek van a családban, de az anyuka éppen várandós a harmadikkal, akkor is igényelhető a támogatás. Így a feltételek nem összekeverendőek a CSOK-kal, ezt a kedvezményt csak a már nagycsaládosok vehetik igénybe. További információt a Magyar Közlöny 40. lapszámában olvashatunk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét